"
     
Medtem ko potujete, kličite ceneje.
 
Obdržite svojo telefonsko številko
Odhodni klici:
Na kartici TravelSIM lahko preko svojega računa na spletni strani spremenite odhodno številko t.j. številko, ki se prikaže drugim, ko jo kličete s pomočjo kartice TravelSIM. Svetujemo, da odhodno številko spremenite in namesto mednarodne TravelSIM številke nastavite osebno mobilno številko. Tako bodo drugi takoj vedeli, da jih kličete vi. Storitev je brezplačna.
Odhodni klici v tujini
Dohodni klici:
pridobite slovensko TravelSIM številko (iz slovenske omrežne skupine 01). Na eni TravelSIM kartici imate tako dve številki:

originalno TravelSIM številko in
slovensko TravelSIM številko.
Dohodni klici v tujini
Zakaj slovenska TravelSIM številka? Enostavno naredite brezpogojno preusmeritev klicev z vaše osebne mobilne številke na slovensko TravelSIM številko. Tako boste dosegljivi za druge na svoji osebni mobilni številki tudi, ko boste uporabljali TravelSIM (klice lahko še vedno sprejemate tudi na mednarodno TravelSIM številko).

Kolikšen je strošek presumeritve iz osebne mobilne številke na slovensko TravelSIM številko? Tudi ko ste v tujini, se preusmeritev iz osebne številke na slovensko TravelSIM številko obravnava kot klic v slovensko fiskno omrežje, pri tem pa se porabljajo minute za klice v fiksno slovensko omrežje.

Pozor: medtem ko so klici na originalno TravelSIM številko brezplačni v 139 državah sveta, je strošek prejemanja klicev na slovensko TravelSIM številko 0,15 €/min + ddv večji, kot če bi klic sprejeli na originalno TravelSIM številko. Letna naročnina je 20€ + ddv (oz. 1,67€/mesec + ddv).

Dodatno o slovenski številki
 
 
 
Nakup preko interneta, dostava naslednji dan.
Ne spreminjajte svoje mobilne številke
Veliki prihranki, vrhunska tehnologija
 
 
Aparat z 2 SIM karticama za bolj udobno uporabo TravelSIM
Nadzirajte porabo. Brez pogodbe, naročnine ali vezave
Skype uporabniki brez Skype kredita kličejo na vaš TravelSIM brezplačno
 
 
Polnite TravelSIM kar preko mobilnika ali samodejno
Skupinski račun je praktična rešitev
 

Izbrali ste produkt.

Na blagajnoNadaljuj z nakupovanjem